2-2 -tasapelillä Liverpoolin vieraana Mestarien liiga -kautensa aloittanut Sevilla sai kotiavauksessaan vieraakseen lohkon heppoisimmaksi ryhmäksi arvioidun slovenialaisen Mariborin. Sevilla ei antanut piskuisen vierailijan yllättää, vaan nousi oman lohkonsa kärkipaikalle selkeällä 3-0 -voitolla.

Ensimmäisen puoliajan molemmista maaleista vastasi ranskalaishyökkääjä Wissam Ben Yedder. Suurin kunnia avausosumasta lankeaa tosin argentiinalaiselle Joaquín Correalle, joka pani viisi Mariborin puolustajaa nippuun ja petasi Ben Yedderille tyhjän maalin.

Football live 🇫🇷⭐⭐

@football_liveFR
27' BUUUUT DE BEN YEDDER !!!
SEVILLE 1-0 MARIBOR
#sevmar #LDC

Toiseen maaliin Ben Yedder sai nappisyötön Franco Vazquezilta.

Toisella puoliajalla Sevillan eduksi tuomittiin rankkari, ja pallon taakse asettui Ben Yedder. Ranskalainen upotti pallon varmasti maaliin, ja näin hänestä tuli ensimmäinen Sevillan pelaaja, joka on tehnyt hattutempun Mestarien liigassa tai sen edeltäjässä Euroopan Cupissa.

3 - Wissam Ben Yedder is the first @SevillaFC_ENG player to score a hat-trick in the #UCL / European Cup history. Idol

Maribor oli ottelussa täydellinen vastaantulija. Siitä kertoo esimerkiksi laukaukset kohti maalia -tilasto. Sevilla ampui kohti maalia kymmenen kertaa, ja Maribor vain kerran.

Liverpool jäi Moskovassa tasapeliin, joten Sevilla nousi yksin oman lohkonsa kärkeen. Seuraavilla kahdella kierroksella se kohtaa Moskovan Spartakin.