Paikallislehti La Voz de Galicia kertoo Deportivon seurajohdon antavan todennäköisesti potkut Pepe Melille seuraavan kahden vuorokauden aikana.

Lehden mukaan seurajohdon päätös on käytännössä valmis, sillä siitä on päästy jäsenien kanssa yhteisymmärrykseen. Potkut pitäisi antaa mahdollisimman nopeasti, eikä pitkittää päätöstä, joka tulee joka tapauksessa jossain vaiheessa pakosti eteen.

Mel saapui Deportivoon alkukeväästä, kun seura oli vain muutaman pisteen päässä putoamisrajasta. Mel onnistui tehtävässään, joka oli säilyttää Deportivo pääsarjassa. Tämä kausi on alkanut kuitenkin todella huonosti niin tuloksien kuin peliesityksienkin valossa.

Deportivo on sarjassa kolmanneksi viimeinen. Kuudesta ottelusta on kertynyt vain neljä pistettä. Viikonloppuna Espanyol nöyryytti Melin miehistöä Barcelonassa luvuin 4-1.

Jos Mel saa potkut, tulee valmentajasta jo kolmas kenkää saanut luotsi alkaneella La Liga -kaudella. Niin Alavésin Luis Zubeldía kuin Villarrealin Fran Escribá ovat saaneet jo potkut. Las Palmasin Manolo Márquez erosi itse roolistaan tänään.