Paris Saint-Germainin Marco Verratti yhdistettiin todella vahvasti FC Barcelonaan viime keväänä ja siirtoikkunan alkuaikoina. Italialaispelaajan entinen valmentaja Carlo Ancelotti kertoi kuitenkin, että Verratti tahtoi saada aikaan mahdollisimman suuren kohun vain saadakseen paremman sopimuksen nykyisen seuransa kanssa.

– En pidä tämän kaltaisista asioista tai tällaisesta käyttäytymisestä. Siirtomarkkinoiden aikana useat pelaajat tahtovat lähteä, mutta en tiedä, tahtovatko he oikeasti jättää seuran vai tavoittelevatko he vain parempaa sopimusta, Ancelotti kertoi ranskalaisen Le Figaron haastattelussa.

Tällä hetkellä Bayern Müncheniä valmentavalta Ancelottilta kysyttiin tämän jälkeen, uskooko hän Verrattin olleen yksi paremman sopimuksen tavoittelijoista.

– Tunnen hänet, hän halusi vain paremman sopimuksen.

Verratti muun muassa oli kesän aikana tapaamisessa yökerhossa, johon osallistui pelaajan lisäksi hänen agenttinsa Donato Di Campli ja Barcelonan seurajohtoon kuuluva Javier Bordas. Ancelotti uskoo näiden kaikkien tarkoituksena olleen vain kiristää pariisilaisseuraa.