Deportivon alakulo jatkuu. Viikolla Alavés kaatui Riazorilla, mutta se onkin ollut ainoa auringonpaisto La Coruñan risukasaan.

Nyt tuli uusi annos lunta tupaan Barcelonassa, kun Espanyol kaatoi Pepe Melin miehistön luvuin 4-1. Espanjalaismedian mukaan on todennäköistä, että Mel saa potkut äskeisen tappion jälkeen. Deportivo on voittanut kuudesta sarjaottelustaan vain yhden. Mukaan mahtuu yhden tasapelin lisäksi neljä tappiota.

Melin kokoonpanovalinnat herättivät tänään kummastusta, sillä luotsi oli jättänyt Florin Andonen penkille. Andone on Deportivon paras maalintekijä.

Ottelu Barcelonassa alkoi vauhdikkaasti ja vieraiden kannalta ikävästi. Léo Baptistão vei Espanyolin johtoon jo viiden minuutin pelin jälkeen. Alejandro Arribas teki reilu vartti myöhemmin oman maalin ja Melin suojattien peli alkoi jo olla menetetty. Celso Borges kavensi ottelun onnekkaasti toisen jakson alussa, mutta se ei auttanut vieraita ollenkaan.

Oman maalin avausjaksolla tehnyt Arribas kaatoi Esteban Graneron rangaistusalueella ja Gerard Moreno ampui pilkulta Espanyolin kolmannen. Moreno viimeisteli lisäajan alussa kamppailun viimeisen osuman.

Espanyol nousi voittonsa myötä sarjassa kymmenenneksi. Deportivo on viimeisen putoajan paikalla.