Manchester Unitedin 17-vuotias Angel Gomes saisi jo ikänsä puolesta allekirjoittaa ammattilaissopimuksen nykyisen seuransa kanssa. Ainakaan toistaiseksi näin ei ole kuitenkaan tapahtunut, vaikka manchesterilaisseura varmasti tahtoisi.

Keskikentän keskustassa pelaava Gomes teki valioliigadebyyttinsä vain 16-vuotiaana ja häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimpana pelaajana koko maailmassa.

Kerrotaan, että Gomes ei ole vielä allekirjoittanut ammattilaissopimusta, koska FC Barcelona on osoittanut suurta kiinnostusta pelaajaa kohtaan ja hän harkitsee vielä, missä hän haluaisi tulevaisuutensa viettää.

Tuoreimman käänteen mukaan Cristiano Ronaldo on kertonut Real Madridin seurajohdolle, että hänen maanmiehensä Gomes on tavoittelun arvoinen pelaaja ja seuran on toimittava nopeasti ennen kuin hän siirtyy Kataloniaan.

Cristianon rooli siirron suhteen voi kasvaa vielä lisää, sillä Real Madrid luottaa siihen, että yksi Portugalin historian suurimmista pelaajista saisi houkuteltua 15 vuotta nuoremman portugalilaisen Madridiin.

 

Lähde: Squawka