Kuten hyvin tiedetään, Barcelonan ennätyshankinta Ousmane Dembélé loukkasi lauantain Getafe-ottelussa takareittään ja palaa näillä näkymin pelikentille vasta ensi vuoden puolella. Parhaillaan Dembélé on Suomessa, sillä maineikas ja arvostettu kirurgi Sakari Orava leikkaa hänen jalkansa tiistaina Turussa.

Nyt El Golazo de Gol on tuonut esille varteenotettavia epäilyjä siitä, että Dembélé olisi kokenut tuntemuksia takareidessään jo ennen kohtalokasta Getafe-peliä. Twitterissä julkaistulla videolla näkyy, kuinka nuori ranskalainen pitelee useaan kertaan takareittään lämmittelun aikana eikä jalkakaan nouse yhtä korkealle kuin pelikavereilla.

Oliko Dembéléllä niin kovat halut päästä ensimmäistä kertaa Barcelonan avauskokoonpanoon La Ligassa, ettei hän uskaltanut kertoa valmentaja Ernesto Valverdelle tuntemuksistaan? Ja olisiko pahempi loukkaantuminen voitu välttää, jos Dembélé olisi mahdollisista kivuista ilmoittanut?

Arvostettu lääkäri Alfonso del Corral on todennut Dembélén vammasta, että ”se on jalkapalloilijalle todella vakava vamma ja nuorelle pelaajalle harvinainen”. Siksi kai Sakari Oravaakin nyt tarvittiin.