Vaikka siirtoikkunan on sulkeutunut vain viikkoja sitten, tekevät useat suurseurat ympärivuotisesti töitä miettien jo seuraavia siirtoikkunoita.

Espanjalaismedia Marcan mukaan Real Madrid käy tällä hetkellä alustavia keskusteluita uuden maalivahdin hankkimisesta.

Joukkue on useana vuotena yhdistetty Manchester Unitedin David de Geaan, mutta siirto on jäänyt toteutumatta milloin faksien myöhästymisen ja milloin minkäkin syyn takia.

Nyt lähteen mukaan madridilaisseura on unohtanut De Gean ja kääntänyt katseeseen 22-vuotiaaseen Kepa Arrizabalagaan. Athletic Bilbaon ykkösmaalivahdiksi viime kaudella noussutta nuorukaista pidetään yleisesti ottaen yhtenä maailman lupaavimpana maalivahtina.

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että Kepan sopimus nykyisen seuransa kanssa päättyy kesällä 2018. Real Madridin kerrotaan jo informoineen maalivahdin edustajia siitä, että he tahtovat hänet ensi kesällä.

Baskiseuran kerrotaan käyvän parhaillaan sopimusneuvotteluita lupauksensa kanssa, jotta se ei menettäisi häntä ilmaiseksi. Athletic Bilbaon tarkoituksena on saada jatkosopimukseen 65 miljoonan euron ulosostopykälä.

Real Madrid toivoo ja uskoo, että saa pelaajan ilmaiseksi, mutta sen kerrotaan olevan valmis myös maksamaan hänestä siirtokorvauksen tarvittaessa.