[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Sociedad-Real Madrid
Sunnuntaina 17.9 klo 21.45
La Liga

Real Sociedadilla on mahdollisuus lisätä Real Madridin tuskaa sunnuntai-illan huippukamppailussa. Jatkuuko ylivoimaisen mestarisuosikin alamäki kotimaan liigassa vai palaako Real Madrid voittojen tielle?

Real Sociedad on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä. Kolmesta ottelusta on takana kolme voittoa maalierolla 10-4. Toki voittoja ovat hieman auttaneet muun muassa Celtan maalivahdin virheet sekä kyseisen ottelun erotuomarin päätökset. Villarreal-voitossa puolestaan vastustajalla oli sivussa lähes puoli joukkuetta.

Kaikesta huolimatta voitot ratkaisevat ja niiden suhteen kotijoukkue on hyvällä tolalla. Joukkueen hyökkääjä Juanmi on viimeistellyt kolmessa ottelussa kolme maalia. Kova meno jatkui myös torstaina Eurooppa-liigan ottelussa Rosenborgia vastaan, jonka joukkue vei tyylipuhtaasti 4-0. Ottelurasituksesta toki pieni miinus kotijoukkueelle tähän otteluun tulee.

Real Madrid on ajautumassa outoon tilanteeseen. Kausi alkoi rutiinivoitolla Deportivoa vastaan, mutta sen jälkeen joukkue on jäänyt yllättäviin tasapeleihin kotikentällään Valenciaa ja Levantea vastaan. Kaikesta huokuu, että joukkue kaipaa pelikieltoaan edelleen kärsivää Cristiano Ronaldoa takaisin kokoonpanoonsa. Alkuviikosta joukkue kaatoi Mestarien Liigassa kotonaan Apoel Nicosian tyylikkäästi 3-0 lukemin.

Poissaolot

Kotijoukkueella rivit harvenevat kauden edetessä, sillä poissa ovat muun muassa Carlos Martínez, Raul Navas, Iñigo Martínez sekä mahdollisesti Mikel Oyarzabal. Sen paremmin ei mene vierasjoukkue Real Madridillakaan. Ronaldo sekä Marcelo ovat pelikiellon takia poissa, ja loukkaantumisista kärsivät Karim Benzema, Mateo Kovacic sekä mahdollisesti Marco Asensio.

Arvio

Tulossa on hyvin mielenkiintoinen ottelu. Real Sociedad ei ole pystynyt haastamaan Madridia viimeiseen kahteen vuoteen, vaan on hävinnyt kaikki viisi edellistä kohtaamista. Nyt kotijoukkueella on upea mahdollisuus järkyttää uinuvaa jättiläistä, sillä poissaolot ja nykyvire eivät ole vierasjoukkueen eduksi. Ennustettavissa on Real Madridille vaikea vieraspeli, jossa maalimäärät voivat kohota yllättävänkin isoiksi. Rohkeat pelaajat pelaavat jopa kotivoiton puolesta.

Yli 3.5 maalia
Kerroin 2.18

Real Sociedad +1 ( Varsinainen ottelu päättyy vähintään tasan)
Kerroin 2.24

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]