Lihasvaivojen takia kymmenen kuukautta sivussa ollut venäläislaituri Denis Tšeryšev onnistui heti maalinteossa, kun hän teki paluun kentille Villarrealin paidassa.

Villarreal kaatoi Eurooppa-liigan torstain kotiottelussaan kazakstanilaisen Astanan maalein 3–1.

Tšeryševin lisäksi Nicola Sansone ja Cédric Bakambu osuivat kotijoukkueen pelaajista tolppien väliin. Vieraiden ainokaisen teki Juri Logvinenko.

Sansone aloitti maalinteon vajaan vartin kohdalla Jaume Costan syötöstä, mutta Logvinenko pääsi tasoittamaan toisen puoliajan puolivälissä.

Villarreal ratkaisi pelin edukseen kahdella pikamaalilla vartti ennen loppua. Ensin Bakambu tykitti pallon sisään Enes Ünalin syötöstä, ja kaksi minuuttia myöhemmin iski Tšeryšev lähietäisyydeltä.

Vaihdosta sisään tullut venäläinen oli ehtinyt olla kentällä vain muutaman minuutin ennen maaliaan.