Real Sociedadin aloitus Eurooppa-liigan lohkovaiheessa oli väkevä. Vieraaksi saapunut norjalainen Rosenborg kaatui L-lohkon ottelussa murskalukemin 4–0.

Diego Llorente (2) ja David Zurutuza heiluttivat verkkoa kotijoukkueesta, ja yhden Rosenborg teki omiin.

Hyvävireinen Llorente laukoi Realin johtoon yhdeksännellä minuutilla, ja Zurutuza puski pallon verkkoon heti seuraavalla minuutilla Xabi Prieton keskityksestä.

Vieraiden ilta synkkeni entisestään, kun Jørgen Skjelvik osui omaan maaliin 41. minuutilla.

Jälkimmäisellä puoliajalla Llorente kaunisteli lukemia 77. minuutin puskuosumallaan. Esityön teki Sergio Canales.

J-lohkossa Athletic Bilbao päätyi maalittomaan tasatulokseen Hertha Berlinin kanssa Saksassa. Aiemmin illalla Villarreal puolestaan päihitti A-lohkon kotiottelussaan kazakstanilaisen Astanan 3–1.