Toni Kroosin agentti sanoo, että saksalaispelaajan vuoden 2014 siirto Bayern Münchenistä Real Madridiin oli ”vuosisadan ryöstö”.

Keskikenttämies Kroos siirtyi Bernabéulle vain 25 miljoonalla eurolla voitokkaan MM-lopputurnauksen jälkeen. Myös Manchester Unitedin kerrottiin tuolloin olevan miehen kintereillä.

Tuon siirron jälkeen siirtosummat ovat nousseet räjähdysmäisesti. PSG maksoi tänä kesänä Neymarista peräti 222 miljoonaa euroa.

– Kun katsoo tämän päivän siirtosummia ja muistaa Tonin siirtosumman olleen 25 miljoonaa euroa, voisi väittää, että Realin kannalta Kroos on vuosisadan ryöstö, agentti Volker Struth toteaa BILDille.

– Realin johdossa olevat henkilöt kertoivat meille Mestarien liigan loppuottelun jälkeen Cardiffissa, että he ovat edelleen innoissaan saatuaan tuollaisen pelaajan joukkueeseensa. Pannakseni asiat perspektiiviin – myös James Rodríguez siirtyi silloin Real Madridiin 80 miljoonalla eurolla.

Kroos, 27, oli jo Mestarien liigan voittaja ja maailmanmestari siirtyessään Madridiin. Espanjassa hän on kolmen kauden aikana voittanut muun muassa Mestarien liigan kaksi kertaa ja liigamestaruuden kerran.

Lähde: Squawka