Sevillan tanskalaispuolustaja Simon Kjær on erikoisessa tilanteessa illan Mestarien liigan ottelussa Liverpoolia vastaan, sillä hänen perheensä näyttää olevan kamppailussa vastustajan puolella.

Kjærin perheenjäsenet ovat intohimoisia Liverpoolin kannattajia ja käskivät pelaajan jopa vaihtamaan paitoja seuraikoni Steven Gerrardin kanssa vuoden 2014 maaottelukohtaamisen yhteydessä.

– Jotkut perheestäni ovat elinikäisiä Liverpoolin die-hard -kannattajia, joten en ole täysin varma siitä, että kannustavat minua 100-prosenttisesti tässä pelissä, 28-vuotias Kjær kertoo Daily Mirrorille.

– Pelatessani Tanskan kanssa Englantia vastaan isäni käytännössä pakotti minut vaihtamaan paitoja Steven Gerrardin kanssa, jotta hän saisi sen itselleen.

Kjærin omat tunteet Liverpoolia kohtaan eivät ole enää yhtä vahvat. Mies kuitenkin myöntää, että lapsuudessa ja nuoruudessa seuralla oli häneen iso vaikutus.

– Oma intohimoni jalkapalloa kohtaan linkittyy seuraani ja maajoukkueeseeni. On eri asia, kun pelaa itse. Olen ammattilainen enkä minkään muun seuran fani kuin edustamani seuran, painottaa Kjær.

– Kasvoin englantilaisen jalkapallon parissa – etenkin Liverpoolin – lapsuudenkodissani Tanskassa, ja nämä ovat kaksi maailman parasta liigaa. Se on varmaa.

Lähde: Liverpool Echo