Cristiano Ronaldolta ei ole tämän kauden La Ligassa vielä urotekoja nähty miehelle Espanjan Supercupin tuomarin tönäistystä langetetun pelikiellon takia. Syksyn maaotteluissa ja kauden alla pelatuissa Supercupeissa Real Madridin supertähti esitteli kuitenkin tuttua kyltymätöntä maalijanoaan.

Vaikka portugalilaisen voitontahto ja henkinen kestävyys ovatkin todistetusti huippuluokkaa, on miehen pääkoppaa koetellut tuoreen pelikiellon lisäksi myös veronkiertosyytöksiä käsittelevä oikeudenkäynti. Jopa niin paljon, että jossain vaiheessa kesää Ronaldo totesi lakituvassa haluavansa karistaa häntä epäreilusti käsittelevän Espanjan pölyt taakseen ja muuttaa takaisin Englantiin.

Vielä aiemmin moiset puheet voitiin kuitata huhuina, mutta nyt oikeussalista on julkaistu myös video, jossa Cristiano Ronaldo kyseisen ”uhkauksen” esittää.

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
🚨 "QUIERO VOLVER A INGLATERRA" Las PALABRAS de Cristiano en #JUGONES

– Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia Englannissa. Ei ikinä. Sen takia…. Tai no, en sano sitä… että haluaisin palata sinne. Englantiin, Manchester Unitedissa aiemmin pelannut Cristiano Ronaldo lateli kameroiden tallentaessa keskustelua.