Real Madridin hyökkääjä katuu: ”Minun olisi pitänyt toipua pidempään” – Pelasi pitkään kipulääkkeiden avulla

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen viime kausi oli henkilökohtaisella tasolla hänen vaikein Madridissa. Walesin maajoukkueen laitahyökkääjä oli paljon poissa loukkaantumisten takia ja kentällä ollessaan hänen tehonsa olivat odotettua pienemmät.

Nyt pelaaja kertoi, että osasyynä heikkoihin esityksiin oli liian aikainen paluu pelikentille ja jälkiviisaana mies katuu ratkaisuaan.

– Toki jälkeenpäin tämä on helppo sanoa, mutta minun olisi pitänyt levätä enemmän, mutta kun olet ollut loukkaantuneen kolme kuukautta ja näet joukkuekaverisi pelaamassa, tahdot todella kovasta palata ja niin minä tein, Bale kertoi El Paisille.

– Minun tuli ottaa todella paljon kipulääkkeitä, että pystyin pelaamaan. Nyt ajattelen, että minun olisi pitänyt toipua pidempään, jotta olisin voinut pelata paremmin ja tekemään niitä asioita, joita en nilkkakipuni takia voinut tehdä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.