Espanjalaismedia AS uutisoi, että Real Madrid on kiinnostunut kovaa jälkeä Saksassa tekevästä Timo Werneristä.

RB Leipzigin 21-vuotias hyökkääjä on noussut nopeasti yhdeksi kuumimmista hyökkääjänimistä Euroopassa. Viime kaudella Werner teki 31 bundesliigaottelussa 21 osumaa ja antoi 7 maaliin johtanutta syöttöä. Kova vire on jatkunut tällä kaudella, sillä kolmen kierroksen jälkeen hänellä on kasassa kolme maalia.

Erittäin vakuuttavat tehot ovat nostaneet nuorukaisen jo Saksan maajoukkueeseen ja jälki Die Mannschaftissa on ollut samaa kuin seurajoukkueessa. 8 maaottelussa osumia on syntynyt kuusi ja maalisyöttöjä kaksi.

Real Madridin tarkkailijoiden kerrotaan olleen paikalla, kun Saksa kohtasi Norjan MM-karsinnoissa maanantaina. Werner pelasi 66 minuuttia ja maaliverkko heilui kahdesti hänen toimesta.

Real Madridin edustajat vakuuttuivat näkemästään ja espanjalaisseura harkitsee hyökkääjän tavoittelua joko tammikuun tai ensi kesän siirtomarkkinoilla.