Málagan alkukausi voisi monien mielestä olla varmaan seesteisempikin. Valmentaja Míchel on sivaltanut piikikkäitä kommentteja seurapomo Abdullah Al-Thania kohtaan, eikä saanut siirtoikkunassa toivomiaan vahvistuksia. Sarjataulukossa puolestaan komeilee Málagan sarakkeessa pyöreät nolla pistettä, helpohkosta alkuohjelmasta huolimatta.

Málagan omistaja Al-Thani on erittäin aktiivinen ja ristiriitainen sosiaalisen median käyttäjä, joka on hämmentänyt kommenteillaan usein ennenkin. Tämänpäiväinen twiitti, jossa Al-Thani kieltää yhtä Málagan kannattajaryhmistä saapumasta stadionille, tuli kuitenkin Marcan mukaan kaikille aika lailla puskista.

– Frente Bokerón, ulos stadionilta. Et ole tervetullut stadionille, Al-Thani kirjoitti erikoisessa twiitissään.

Frente Bokerón on yksi Málagan vanhimmista aktiivisista kannattajaryhmistä. Se on perustettu vuonna 1986, jolloin seuran nimi oli vielä CD Málaga. Ryhmästä ei ole vielä kommentoitu Al-Thanin viestiä.

Marca ei osaa antaa selitystä qatarilaisomistajan käytökselle, eikä seura ole antanut asiasta tiedotetta. Yhdeksi mahdolliseksi selitykseksi lehti spekuloi joidenkin kannattajien hiljaista protestia Málagan kauden avausottelussa. Hiljaisuudella protestoitiin La Ligaa ja sen Málagalle määrittelemiä ottelun alkamisaikoja vastaan.