Real Madridin viime kausi ei jättänyt ketään kylmäksi. ”Los Blancosista” tuli ensimmäinen joukkue, joka puolusti menestyksekkäästi Mestarien liiga -titteliään. Lisäksi se juhli myös La Ligan mestaruutta.

Uusi kausi on tuonut Real Madridille voitot sekä UEFA:n että Espanjan Supercupeissa, joten seura tavoittelee kolmatta peräkkäistä Mestarien liigan voittoaan täynnä itseluottamusta. Madridin suosikin asemaa ei edes yritä kiistää yhden haastajan, Bayern Münchenin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge.

61-vuotiaan Rummeniggen mielestä Real Madrid on juuri nyt muita askeleen edellä. Eikä pelkästään pelillisesti, vaan myös Imagon ja markkinoinnin saralla.

– Real Madrid on tähtitaivaan kirkkain tähti. Pienen välimatkan jälkeen tulevat Barcelona, Manchester United ja myös FC Bayern, Rummenigge arvioi SportBildin haastattelussa.

– Siitä ei varmasti ole kellään tällä hetkellä mitään epäselvyyttä: Real on kaikkien muiden yläpuolella. Se, että me olemme edelleen UEFA-rankingissa top 4:ssä, on Bayernille suuri kunnia.

Rummenigge luottaa myös omiensa mahdollisuuksiin, mutta korostaa, että PSG:n ja Barcelonan kaltaiseen siirtohullutteluun Bayern München ei aio lähteä mukaan.

– Minusta meillä on hyvä joukkue ja me toivomme ja odotamme pääsevämme kilpailussa pitkälle. Vaikea sanoa, miten pitkälle.

– Euroopassa on kymmenen joukkuetta, joilla on samat tavoitteet. Olisi hienoa, jos voisimme lyhentää mestaruuksiemme (1976, 2001 ja 2013) välejä, mutta tässä hullussa jalkapallomaailmassa se ei ole helppoa.

– Me emme voi emmekä halua maksaa yksittäisestä pelaajasta 222 miljoonaa euroa. Siihen pystyy maailmassa ehkä kourallinen seuroja, Rummenigge sanoo.