Barcelona ja Philippe Coutinhon edustajat näyttävät asiantuntijan mukaan viimein hyväksyneen, ettei brasilialaispelaaja ole lähdössä Liverpoolista tänä kesänä.

Espanjan siirtoikkuna on auki puoleen yöhön asti, ja teoriassa katalonialaiset voisivat vielä yrittää hankkia ykköskohteensa.

– Oikeastaan ei mitään uutta. FCB ja Coutinhon joukko ovat vihdoin hyväksyneet, ettei Coutinhon lähtemiseen ole mitään mahdollisuutta. Se vei heiltä jonkin aikaa, Sky Sportsin espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagué kirjoitti Twitterissä.

Guillem Balague

@GuillemBalague
In English: nothing new really. FCB and Coutinho entourage have finally accepted there is no way Coutinho is leaving. It took them some time

Sky Sportsin mukaan Barcelonalla on valtava tarjous valmiina odottamassa, jos Liverpool osoittaa minkäänlaista neuvotteluhalukkuutta. Englantilaisseura on kuitenkin vakuuttanut toistuvasti koko kesän ajan, ettei Coutinho ole myynnissä.

Tähän mennessä Liverpoolin kerrotaan hylänneen kolme Barcelonan tekemää tarjousta pelaajasta, joka haluaisi siirtyä Camp Noulle. Coutinho ei ole pelannut vielä tällä kaudella Valioliigassa.

Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan Coutinho on ollut huonovointinen ja kärsinyt selkävammasta, mutta mies teki kuitenkin maalin viime yön MM-karsintaottelussa Ecuadoria vastaan.