Sevilla jäi lopulta nuolemaan näppejään Stevan Joveticin suhteen, kun Monaco vei montenegrolaishyökkääjän Sevillan nenän edestä. Joukkue on kuitenkin löytämässä uuden hyökkäyspään pelaajan täpärästi ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Haaviin ovat jäämässä paitsi Watfordin italialaishyökkääjä Stefano Okaka niin myös ranskalainen laitapuolustaja Lionel Carole.

28-vuotias Okaka pelasi Watfordin avauskokoonpanossa valioliigakauden ensimmäisellä kierroksella, ja onnistui jopa maalinteossa Liverpoolia vastaan. Seuraavissa peleissä hän kuitenkin putosi ensin vaihtopenkille ja lopulta jopa ulos kokoonpanosta. Marcan mukaan miehen välit manageri Marco Silvan kanssa eivät ole parhaat mahdolliset.

Vasemman laitapuolustajan paikalla viihtyvä Lionel Carole on puolestaan jo käynyt Sevillan lääkärintarkastuksessa, ja siirto alkaa olla julkistamista vaille valmis. 26-vuotias Carole saapuu Sevillaan Galatasaraysta. Carolen kanssa aiotaan tehdä yhden kauden lainasopimus, johon sisältyy neljän miljoonan euron osto-optio.