Barcelonan rellestäminen siirtomarkkinoilla ei ole vielä päättynyt.

Barca on kesän aikana myynyt Neymarin historian kalleimmassa kaupassa PSG:hen. Ulos ovesta ovat lähteneet myös Cristian Tello, Jordi Masip, Jérémy Mathieu, Marlon ja Sergi Samper.

Vastaavasti Barca on ostanut markkinoilta Ousmane Dembélén, josta tullee tiettyjen ehtojen täyttyessä historian selvästi toiseksi kallein pelaaja. Barcelona on hankkinut myös Paulinhon, Nélson Semedon ja Gerard Deulofeun. Vielä ei ole valmista.

Barca on siirtohuhuissa yhdistetty vahvimmin Philippe Coutinhoon. Virityksiä on tiettävästi myös Ángel di Marían ja Leon Goretzkan suuntaan. Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernández vahvisti lehdistölle, että seura pyrkii vielä tekemään hankinnan tai hankintoja ennen kuin siirtoikkuna Espanjassa sulkeutuu perjantaina.

– Neuvottelemme pelaajien hankkimisesta, Fernández sanoi kysyttäessä Coutinhosta.

– Meidän on saatava neuvottelut pian päätökseen, koska siirtoikkuna ei ole enää pitkään auki. Toivottavasti asiat menevät nopeasti eteenpäin ja voimme vielä esitellä uuden pelaajan.

– Teemme töitä useammalla rintamalla, mutta meidän on maltettava. Tiedämme, millaisia pelaajia haluamme ja teemme töitä loppuun asti.

– Aikomukseni on, että vielä yksi pelaaja tulee sisään. Jos mahdollista, niin kaksi.