AS Monaco ilmoitti tänään hankkineensa hyökkäyksensä vahvistukseksi montenegrolaisen kärkimiehen Stevan Joveticin. Uutinen oli Sevillan kannalta ikävä, sillä Sevilla oli niin ikään tavoitellut Joveticia joukkueeseensa. Jovetic vietti jo viime kevätkauden Sevillassa lainalla.

Jovetic siirtyy Monacoon Inter Milanista neljän vuoden sopimuksella.

AS Monaco 🇲🇨

@AS_Monaco
L’AS Monaco est heureux d’annoncer la signature de @sjovetic jusqu'en 2021 ! #WelcomeToMonaco

Sky Sportsin mukaan Monaco on hyvin lähellä myös toisen kärkimiehen, 22-vuotiaan Keita Balden hankintaa. Sivuston mukaan Monaco maksaa Senegalin maajoukkuemiehestä Laziolle 30 miljoonaa euroa. Baldesta ovat olleet kiinnostuneita myös Tottenham ja Juventus.

Senegalilaisten vanhempien poika Balde syntyi Kataloniassa ja liittyi Barcelonan La Masia -akatemiaan jo 9-vuotiaana. Balde lähetettiin kuitenkin Cornellán junioreihin 15 vuoden iässä tämän käyttäydyttyä sopimattomasti Barcelona-juniorien Qatarin harjoitusleirillä.

Vuotta myöhemmin Balde ei enää ollut halukas Barcelonaan palaamaan, vaan siirtyi 16-vuotiaana Lazioon. Kuudesta Lazio-kaudestaan Balde on pelannut Serie A:ssa viimeiset neljä. Viime kaudella nuorimies viimeisteli jo komeat 16 Serie A -maalia, ja herättikin kiinnostusta yli valtionrajojen.

Balde kuuluu Senegalin maajoukkueen vakiomiehistöön, ja on pelannut jo 12 A-maaottelua.