Kesän siirtoikkunan sulkeutumiseen on enää muutamia päiviä aikaa, mutta jokunen suuren kaliiperinkin siirto lienee yhä edessä. Pitkään Real Madridin ykköstavoitteena ollut Kylian Mbappé onkin päätymässä näillä näkymin Monacosta PSG:hen.

L’Equipen mukaan PSG lainaa Mbappén täksi kaudeksi, mutta ensi kaudeksi sovitaan jo nyt muhkea 180 miljoonan euron osto-optio. Tällä järjestelyllä PSG välttää ongelmat Financial Fair Playn kanssa.

Pian varmistuva siirto saa luonnollisesti aikaan ketjureaktion. Monaco kaipaa lisää tulivoimaa, ja ostovoimaa sillä on jo omasta takaa. Niinpä Monaco on iskenyt silmänsä Inter Milanin Stevan Joveticiin, Sevillan pahaksi onneksi.

Montenegrolaishyökkääjä pelasi viime kevätkauden lainalla Sevillassa, ja andalusialaisseura oli halukas ostamaan Joveticin omakseen. Sevillan tarjous osoittautui kuitenkin riittämättömäksi, kun Monaco on valmis tarjoamaan Interille 11 miljoonaa euroa.

Kuviosta kertovan AS:n mukaan Sevillan kohtaloksi kävi aikailu kaupan kanssa, sillä seura ei halunnut ostaa Joveticia ennen kuin paikka Mestarien liigan lohkovaiheessa olisi varma.