OGC Nicen Jean Michaël Seri on ollut yksi vahvinten Barcelonaan siirtoikkunan aikana huhutuista pelaajista. Useat lähteet ovat varmistaneet, että Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja oli jo allekirjoittanut sopimuksen katalonialaisseuran kanssa, mutta kauppa peruuntui yllättäen.

Nyt Seri vahvisti huhut todeksi. Pelaaja kertoi haastattelussaan Mundo Deportivolle, mitä oikein kävi ja miltä se hänestä tuntui.

– Olin järkyttynyt kun kuulin operaation yhtäkkiä särkyneen. Menin Nicen toimistolle ja räjähdin vihasta.

– Olen todella liikuttunut tapahtuneesta. Näin jo itseni pelaamassa Camp Noulla. Unelmani Barcaan siirtymisestä särkyi ja se on kauheaa.

– Joukkueeni johto ei kertonut minulle mitään. Kukaan ei edes katsonut minua silmiin. Oli selvää, että jotain oli tapahtunut. He olivat luvanneet minulle yhden asian ja kävi ilmi, että he eivät olleet pitäneet lupaustaan, sillä minusta oli pyydetty lisää rahaa.

– Neuvotteluiden tilan takia seurojen välit menivät huonosta huonommaksi.