Getafe isännöi huomenna Sevillaa Coliseumilla. Kyseessä on Getafen ensimmäinen kotiottelu La Ligassa 16 kuukauteen, mutta lähtökohdat kamppailuun eivät ole parhaat mahdolliset viime viikon Athletic-ottelun pisteestä huolimatta.

Nimittäin tämä viikko on ollut Getafen leirissä varsinaista sotaa. 38-vuotias Cata Díaz ei mahtunut viikko sitten Athletic-ottelussa yllättäen Getafen kokoonpanoon. Argentiinalainen konkari oli hyvin suuressa roolissa viime kaudella, kun Getafe pelasi kokonaisvaltaisesti hyvän kauden Segundassa ja onnistui nousemaan takaisin La Ligaan.

Entinen Argentiinan maajoukkuepelaaja pelasi käytännössä kaikki Getafen harjoituskauden ottelut, mutta seuran päävalmentaja José Bordalás ei ottanut Cataa mukaan Bilbaon reissulle. Madridilaislähteiden mukaan Cata ei yhtäkkiä kuulukaan Bordálasin suunnitelmiin alkaneeksi kaudeksi.

Siitähän vasta soppa syntyi. Nimittäin Catan vaimo Celeste Marzella haukkui Bordalásin täysin pystyyn Instagram-postauksessaan.

– Olet täysi petturi, pelkuri, keskinkertainen valmentaja ja persoonana täysi nolla.

Bordálas ei ottanut kantaa asiaan lehdistötilaisuudessa.

– En aio kommentoida tätä asiaa sen enempää. Marzellan sanat ovat huomioitu seurajohdossa ja siitä seuraa seuraamuksia. Getafe on päättänyt, ettei Cata ole mukana harjoitusvahvuudessamme.

Urallaan Getafea kuuden vuoden ajan edustanut Cata on pelannut kasvattiseuransa Boca Juniorsin lisäksi myös Atléticossa. Toppari voitti Diego Simeonen alaisuudessa Copan kaudella 2012/13.