Real Sociedad jatkoi voittojen tiellä, kun Villarreal kaatui Anoetan perjantaisessa illassa lopulta luvuin 3-0.

Vierailla ei ollut ottelussa käytännössä missään vaiheessa mahdollisuuksia loistavasti pelannutta Real Sociedadia vastaan. Baskit aloittivat ottelun todella vahvasti. Willian José vei isännät johtoon avausjakson puolivälissä ja kymmentä minuuttia myöhemmin juhlaotteluaan pelannut Xabi Prieto iski La Realin toisen.

Prietolle Villarreal-kamppailu oli jo 500. ottelu kasvattiseuransa edustusmiehistön riveissä.

Real Sociedad teki ottelun viimeisen ottelun juuri ennen puoliaikavihellystä. Keskikentältä lähtenyt Asier Illarramendin keskitys löysi Juanmin ja kärki nosti pelivälineen ohi vastaan tulleen Andrés Fernándezin. Andrés loukkasi polveaan vakavasti tilanteessa ja maalivahti vietiin paareilla kentältä pois.

Alustavien tietojen mukaan Andrésin polvivamma on vakavaa luokkaa, jonka vuoksi Villarreal joutuu todennäköisesti hankkimaan itselleen vielä siirtoikkunan viimeisinä päivinä uuden maalivahdin. Andrés on korvannut puolen vuoden ajan Sergio Asenjoa, joka kärsii myös vakavasta polvivammasta. Asenjo palaa näillä näkymin pelikuntoon noin kahden kuukauden kuluttua.

Villarrealille kauden aloitus on ollut surullinen. Maanantaina sarjanousija Levante kaatoi keltaisen sukellusveneen luvuin 1-0, eikä Villarreal ole siten onnistunut vieläkään maalinteossa.