Pasi Rautiainen tunnettiin futiskentillä ja niiden reunamilla isona persoonana. Meno ei tunnu hidastuvan, vaikka näyteikkuna on tason hienostuneempi.

Monista Rautiaisen letkautuksista on jo tullut legendoja. Kesällä hän viihdytti somekansaa Viasatin Villen ja Pasin tyhmät kysymykset ja viisaat vastaukset -ohjelmassa. Konseptin idea oli keskustella urheilusta hieman erilaisesta näkökulmasta. Joihinkin aiheisiin löytyi ihan päteviä vastauksia ja joihinkin jotain sinne päin.

– Pasi pyrki antamaan ”oikean” vastauksen oli kysymys kuinka tyhmä tahansa, kyselijänä toiminut Ville Klinga sanoo Laliiga.comille.

Pohdinnan alla olivat muun muassa Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

– Jos ”Rolle” pelaisi Klubissa, niin montako maalia hän tekisi? Siihen sanoin, että ainakin maalin per matsi. Samoin miten kävisi matsissa 10 Messiä vastaan 10 Ronaldoa ja totta kai niin, että maalivahdit saisi valita. Jos olisi Messin kokoinen veskari, niin Messin jengi häviäisi, Rautiainen kertaa.

Rautiaisen ja Klingan ohjelman löytää Viasatin verkkosivuilta.

Viasatin kanavat ovat tulevana Superviikonloppuna vapaassa katselussa perjantaiaamusta kello kahdeksasta alkaen. Viikonlopun ohjelmiston näet tästä.