Viime kauden yllätysjoukkue, 10:ksi sijoittunut Eibar joutuu tulemaan vielä pitkään toimeen ilman luotettavaa laitalinkkiään Pedro Leónia. 30-vuotiaan pelaajan vasemman polven vaivoihin ei ole löydetty ratkaisua ja nyt edessä on pakkolepo.

Pedro León joutui jättämään harjoitukset kesken viime lauantaina eikä pelannut myöskään joukkueensa kauden avausottelussa. Itse asiassa laituri ei ole kyennyt pelaamaan ainuttakaan harjoitusottelua koko kesänä.

Marcan tietojen mukaan Pedro Leónin ei odoteta palaavan kentille ainakaan ennen lokakuuta. Eibarille isku on kova, sillä Pedro León oli 10 maalillaan yhdessä Sergi Enrichin kanssa Eibarin viime kauden paras maalintekijä.

Eibarilla on vieläpä ennen lokakuuta varsin vaativa ohjelma, sillä se kohtaa siihen mennessä Athletic Bilbaon, Sevillan, Leganésin, Barcelonan, Celtac Vigon ja Villarrealin.

 

Pakkolevon avulla toivotaan, että Pedro León voisi välttyä joutumasta leikkauspöydälle. Tilanne näyttää kuitenkin jokseenkin epätoivoiselta, sillä polvivaivat ovat jo viime kauden peruja eikä niihin ole vielä löydetty helpotusta.