Jean Michaël Serin siirto FC Barcelonaan on puhuttanut viime päivinä todella paljon. Kaupan on uutisoitu olevan todella lähellä toteutumista ja muun muassa Marca uutisoi, että pelaajan agentti on parhaillaan Kataloniassa neuvottelemassa siirrosta.

Serin nykyisen joukkueen OGC Nicen toimitusjohtaja Julien Fournier rauhoitteli kuitenkin spekulaatioita, kertomalla, että uskoo edelleen viime kaudella lopullisen läpimurron tehneen keskikenttäpelaajan pelaavan Ranskassa myös siirtoikkunan sulkeuduttua.

– Emme ole neuvotelleet Barcan kanssa ja minun tietääkseni neuvotteluita ei ole sovittuna myöskään lähipäiville. Ne ovat vain huhuja. Emme ole asettaneet hänelle hintalappua, Fournier kertoi L’Equipelle.

– Uskon, että hän tulee jäämään luoksemme myös ensi kaudeksi. On totta, että hänelle voi tehdä tarjouksia, mutta hän on onnellinen Nicessä.

26-vuotias Seri maksoi Nicelle kesällä 2015 miljoona euroa. Nyt hänen hintansa uskotaan olevan noin 40 miljoonaa euroa. Joidenkin lähteiden mukaan kyseinen summa on myös hänen voimassa oleva ulosostoklausuuli, mutta on myös uutisoitu, että hänen ulososto-optio ei ole enää voimassa.