Barcelonan urheilujohtaja Robert Fernández pitää Lionel Messin jatkosopimuksen syntymistä enää ajan kysymyksenä.

Megatähden asemasta on noussut spekulaatioita sen jälkeen, kun PSG lunasti Neymarin 222 miljoonan ulosostoklausuulin. Messin 300 miljoonan euron ulosostohintaa on pidetty mahdottomana minkään seuran lunastaa, mutta Neymar-kaupan jälkeen tuokin summa näyttää potentiaaliselta kauppahinnalta. Siksi uuteen sopimukseen klausuulia nostettaneenkin tuntuvasti.

– Olemme päässeet Messin kanssa täydelliseen yhteisymmärrykseen. Enää tarvitsee vain löytää sopiva hetki jatkosopimuksen allekirjoittamiselle, Fernández paljasti Barca TV:lle eilisen Betis-voiton jälkeen Marcan mukaan.

– Kaikki tietävät, kuinka merkittävä pelaaja Leo on. Hän oli Betis-ottelussakin pitelemätön ja on jalkapalloilulle ylipäätään erittäin tärkeä pelaaja.

Myöskään siitä Fernández ei jätä epäselvyyttä, etteikö Barcelona haluaisi myös Andrés Iniestan jatkavan seurassa kuluvan kauden jälkeen.

– Andrés tietää, mitä ajattelemme. Hän on meille todella tärkeä pelaaja. Haluamme, että hän jatkaa meillä vielä monta vuotta, sillä hän on keskeinen hahmo niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, Fernández kehuu.