Kun Barcelona hankki Paulinhon vahvistamaan keskikenttäänsä, oletti moni, että tämä tarkoittaisi katalonilaisseuran kiinnostuksen Jean Michël Seriä kohtaan päättyneen.

Tämän kerrotaankin olleen tilanne hetken aikaa, mutta nyt Sport ja Mundo Deportivo kertovat, että heidän lähteidensä mukaan Barcelona on jälleen aloittanut neuvottelut Serin siirrosta hänen nykyisen seuran OGC Nicen kanssa.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaajalla uskotaan olevan sopimuksessaan noin 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta Barcelona toivoo saavansa neuvoteltua summaa hieman edullisemmaksi.

Seristä on puhuttu ”Afrikan Xavina”, sillä hänen syöttötaitonsa ovat verrattavissa jopa kyseiseen Barcelona-legendaan. Viime kaudella läpimurtonsa Ligue 1:ssä tehnyt keskikenttäpelaaja on yhdistetty huhuissa Barcelonan lisäksi myös Paris Saint-Germainiin, Arsenaliin ja AS Romaan.

Serin siirron toteutuessa Andre Gomesin tai Rafinhan ura Barcelonassa uskotaan päättyvän.

.