Sevillan kannattajat saanevat nauttia tälläkin kaudella montenegrolaishyökkääjä Stevan Joveticin palveluksista. Jovetic pelasi viime kevään lainalla Sevillassa, mutta on nyt lähellä pysyvää siirtoa seuraan.

Sportin mukaan Joveticin pelaajaoikeudet omistava Inter Milan on laskenut hintapyyntöään 13 miljoonasta eurosta kuuteen miljoonaan. Siirtokorvaus ei ole näin asettumassa siirron esteeksi. Sevilla on varsin lähellä paikkaa Mestarien liigan lohkovaiheessa, ja jos lohkopaikka varmistuu, nettoaa se siitä taloudellisesti ainakin 20 miljoonaa euroa.

Jovetic itse palaa mieluusti Sevillaan, jossa hän viimeisteli kevään aikana kuusi liigamaalia. Inter-luotsi Luciano Spallettin suunnitelmissa Joveticilla ei ole sijaa.

Erityisen mieleenpainuvia olivat kärkimiehen kaksi maalia Real Madridin verkkoon. Avausmaali Sevillan paidassa syntyi cup-ottelussa Los Blancosia vastaan, ja kolme päivää myöhemmin Sevilla katkaisi Real Madridin 40 ottelua pitkän tappiottoman putken Joveticin lisäajalla tekemällä osumalla.