Barcelonan toimitusjohtaja Pep Segura kertoi viime yönä pelatun Supercopa-ottelun yhteydessä, että Barca on lähellä Philippe Coutinhon ja Ousmane Dembélén siirtojen viimeistelemistä. Näin ei välttämättä kuitenkaan ole.

Coutinhon Liverpool ja Dembélén Dortmund ovat tähän asti pitäneet tiukkaa linjaa: kumpikaan pelaaja ei ole myytävänä. Seguran lausuntoa ei ilmeisesti katsottu kovin hyvällä Saksassa, sillä Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke antoi oman lausuntonsa asiasta Kickerille.

– En ymmärrä, mitä hän selittää. Ehkä Supercopa-tappio Real Madridille sekoitti hänen päänsä, Watzke sanoi.

Barcelona on tiettävästi tehnyt Dembéléstä tarjouksen, joka olisi arvoltaan 85+20 miljoonaa euroa. Sen Dortmund hylkäsi.

– Barcelona hamuaa Dembéléä. Toistaiseksi siirto ei ole liikahtanut millimetriäkään.