Real Madridilla tuli tarve uudelle oikealle laitapuolustajalle, kun se möi Danilon Manchester Cityyn. Dani Carvajalin asema avauskokoonpanon miehenä tärkeissä otteluissa on jokseenkin betonoitu, mutta tällä hetkellä Carvajalin kakkosvaihtoehto on vasta 18-vuotias marokkolainen Achraf Hakimi. Toki myös Nachoa voi pelipaikalla peluuttaa.

Espanjalaissivusto AS esittää yhtälöön ratkaisun, jossa tarve ja ylitarjonta kohtaavat mitä parhaimmalla tavalla. AS kertoo, että sen saamien tietojen mukaan Real Madrid on jo aloittanut PSG:n kanssa ensimmäiset keskustelut belgialaisen Thomas Meunierin hankinnasta.

25-vuotias Meunier siirtyi Pariisiin vasta viime kesänä Club Bruggesta. Meunier jakoi debyyttikaudellaan PSG:ssä peliminuutteja jokseenkin tasaisesti saman pelipaikan Serge Aurierin kanssa. Nyt miehen tilanne on kuitenkin vaikeutunut entisestään.

Meunier olisi kenties muutenkin nokkimisjärjestyksessä Aurierin takana, mutta Juventuksesta seuraan saapunut Dani Alves muutti kaiken. Brasilialainen on edelleen maailmanluokan laitapuolustaja, joka pelannee avauksessa lähes aina niin halutessaan.

Niinpä Meunier on jäämässä PSG:ssä statistin rooliin ja Dani Alvesin varjoon, ja miehelle etsitään uutta seuraa. PSG:llä on muutenkin täysi työ päästä ylimääräisistä pelaajistaan eroon tehdäkseen edes jotain Financial Fair Playn eteen. Pariisilaisten siirtokassa on pahasti pakkasella Neymarin 222 miljoonan euron ME-siirron jälkeen.

PSG maksoi 15 A-maaottelua pelanneesta Meunierista viime kesänä 7 miljoonaa euroa.