AS: Villarreal myymässä kärkensä Turkkiin – saapuu tänä iltana Istanbuliin

© Kuva: Getty Images

Roberto Soldadon siirto Fenerbahçeen virallistetaan todennäköisesti vielä tänään tai huomenna.

Villarrealia viimeisen kahden vuoden ajan edustanut 32-vuotias kärki saapuu AS:n mukaan illalla Istanbuliin ja käy huomenna seuran lääkärintarkastuksessa. Fenerbahçe maksaa Villarrealille Soldadosta noin kahdeksan miljoonaa euroa. Kärjen palkka nousee huomattavasti, sillä Fenerbahçe on tarjonnut Soldadolle 3.5 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Soldado pelasi vain kymmenen sarjaottelua, joissa urallaan muun muassa Real Madridia, Valenciaa ja Tottenhamia edustanut entinen Espanjan maajoukkuekärki ampui neljä täysosumaa.

Villarrealille kyseessä on hyvä kauppa, sillä suuren loven palkkabudjetista vievä Soldado ei olisi ollut välttämättä puhdas avauksen pelaaja, eikä Fenerbahçen tarjoama kahdeksan miljoonaa kuulosta siinä tapauksessa pahalta.