Isoja muutoksia kesän aikana kokenut Sevilla on lähellä hankkia jo kesän kolmannen paluumuuttajansa. Jo aiemmin Andalusiaan olivat palanneet Sevillan entiset pelaajat Éver Banega ja Jesus Navas, ja nyt myös Carlos Bacca on ”viittä vaille Sevillan mies”.

30-vuotias kolumbialaishyökkääjä pelasi Sevillassa kaudet 2013-2015, ja teki kahden kauden aikana yhteensä 34 liigamaalia. Viimeiset kaksi kautta Bacca on pelannut AC Milanissa, jossa Serie A -maaleja on kertynyt 31.

Bacca totesi äskettäin, ettei haluaisi siirtyä Milanosta minnekään muualle kuin Sevillaan. Nyt tuo toive on lähellä toteutua.

AS hakee spekulaatioille lisäpontta siitä, että AC Milan jätti maanantaina nimeämättä Baccan Eurooppa-liigan pelaajaluetteloonsa. Tällä perusteella voidaan pitää jo lähes selvänä, että Bacca tulee vaihtamaan maisemaa vielä tämän siirtoikkunan aikana.

AS pitää todennäköisimpänä ratkaisumallina sitä, että AC Milan lainaa Baccan täksi kaudeksi Sevillaan. Sopimukseen sisällytettäisiin luultavasti myös osto-optio.