Barcelona rikastui viime viikolla sen verran ruhtinaallisesti PSG:n Neymarista pulittamilla 222 miljoonalla eurolla, että summasta on jakaa useampaankin pelaajahankintaan. Huhuissa liikkuu kovia nimiä Euroopan eri suursarjoista – muiden muassa Liverpoolin Philippe Coutinho, Juventuksen Paulo Dybala, Dortmundin Ousmane Démbele ja PSG:n Ángel Di María ja Julian Draxler – mutta voi vahvistusta kokoonpanoon löytää lähempääkin.

Italialainen football-italia -sivusto kertoo, että Barcelona on aloittanut neuvottelut Villarrealin ja Italian maajoukkueen Roberto Sorianon kanssa. Sivuston mukaan eräs Sorianon sukulainen oli vahvistanut keskusteluyhteyden pelaajan ja seuran välillä.

 

Saksassa syntynyt ja Bayern Münchenin juniorimyllystä ponnistava keskikenttäpelaaja oli viettänyt koko ammattilaisuransa Sampdorian palkkalistoilla ennen viime kesänä tapahtunutta siirtoaan Villarrealiin. Tulokaskaudellaan Espanjassa Soriano onnistui maalinteossa kymmenen kertaa.

Sorianon pelipaikka löytyy joko heti kärkimiehen takaa tai keskikentän vasemmalta laidalta. Miehellä on sopimusta Villarrealin kanssa vuoteen 2021 saakka.

26-vuotias Soriano on pelannut Italian maajoukkueessa kahdeksan ottelua, joista viimeiset vuonna 2015.

 

Lähde: Sport