Viime kaudella yllättäen Copa del Reyn loppuotteluun Barcelonan vastustajaksi edennyt Alavés on tehnyt nelivuotisen sopimuksen italialais-brasilialaisen topparin Rodrigo Elyn kanssa. Ely pelasi jo viime kevätkaudella Alavésissa lainalla AC Milanista.

– Haluan parantaa viime kaudesta ja auttaa seuraa yltämään tavoitteisiinsa. Alavés tarjosi minulle tilaisuuden nauttia jalkapallon pelaamisesta ja halusin palata työskentelemään samojen ihmisten kanssa, toppari totesi AS:n mukaan.

– Kun pelaaja kokee olonsa hyväksi jossain paikassa, hän haluaa palata sinne takaisin, koska se on hyväksi hänen uralleen ja perheelleen.

– Seuralla on tärkeä projekti meneillään, ja haluan olla osa sitä. Viime kaudella pääsimme lähelle pokaalia, ja nyt meidän täytyy yrittää parantaa siitä. Kykenemme haastamaan minkä tahansa joukkueen, Ely uskoo.

23-vuotias Ely on pelannut nuorisomaaotteluita sekä Italian että Brasilian paidassa.