Sevilla FC ilmoittaa kotisivuillaan tehneensä sopimuksen Tanskan maajoukkkuetopparin Simon Kjaerin kanssa. Kjaer allekirjoitti Sevillan kanssa neljän vuoden sopimuksen.

Kjaer nousi Tanskan A-maajoukkueeseen jo kesäkuussa 2009 vain 20 vuoden ikäisenä. Seuraavan vuoden tammikuussa nuori puolustaja valittiin Tanskan vuoden 2009 parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Nyt 28-vuotias Kjaer on kuulunut Tanskan maajoukkueen vakiokalustoon jo kahdeksan vuoden ajan. Hän oli myös joukkueensa ehdottomia runkomiehiä niin kesän 2010 MM-kisoissa kuin EM-turnauksessakin kaksi vuotta myöhemmin.

Isokokoinen keskuspuolustaja on ehtinyt nähdä uransa aikana melkoisesti maailmaa. Kansainvälinen läpimurto tapahtui vuosina 2008-2010 Serie A:n Palermossa. Sieltä matka jatkui kolmen kauden ajaksi Bundesliigan Wolfsburgiin, joskin tuona aikana vierähti myös yksi kausi tutussa sarjassa ja AS Romassa.

Kaudet 2013-2014 ja 2014-2015 Kjaer vietti ranskalaisessa Lillessä. Viimeiset kaksi kautta hän pelasi Turkin liigan Fenerbahcessa.

Sevilla ei paljastanut tiedotteessaan Fenerbahcelle maksamaansa siirtosummaa.

Päivitys uutiseen klo 21.00: Mediatietojen mukaan Sevilla maksaa Kjaerista 12,5 miljoonan euron siirtokorvauksen.