Espanjalaislehti Don Balonin mukaan Barcelona suunnittelee 59 miljoonan euron arvoista tarjousta Arsenal-pelaaja Mesut Özilistä.

Aiemmin Real Madridin paidassa loistanut Özil on lähteen mukaan vahva vaihtoehto korvaamaan Barcelonan Andrés Iniestan. Espanjan maajoukkuemies on jo 33-vuotias, eikä kykene enää pelaamaan kauden jokaista ottelua samanlailla kuin ennen.

Özilin sopimus Arsenalin kanssa on voimassa enää 12 kuukautta. Arsène Wenger tahtoisi pitää 28-vuotiaan saksalaispelaajan joukkueessa sopimuksen loppuun saakka, mutta 59 miljoonan euron arvoinen tarjous voisi lähteen mukaan riittää muuttamaan ranskalaismanagerin mielen.

Barcelona on myös suunnitellut kaappaavansa Liverpool-keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhon, joka toimisi huhujen mukaan korvaajana Neymarille. Neymar on uusinten raporttien mukaan Brasiliassa odottamassa PSG-siirtonsa edistymistä.