Real Madrid ja ranskalaisseura Lyon ovat olleet todella hyvissä väleissä siitä lähtien, kun Karim Benzema siirtyi Ligue 1:stä Madridiin vuonna 2009. Edellisen kerran joukkueet ovat käyneet kauppaa kesä- ja heinäkuun vaihteessa, kun Mariano Díaz siirtyi Lyoniin.

Ranskalaisseuran presidentti Jean Michel Aulas on tunnettu avoimesta tavastaan kommentoida joukkueensa asioita. Tällä kertaa hänen kommenttinsa eivät liittyneet edes hänen omaan joukkueeseensa, vaan hän paljasti, mitä on keskustellut Real Madrid -presidentti Florentino Pérezin kanssa.

– Juttelin Florentinon kanssa, ja hän on käsittääkseni ostamassa uutta huipputason hyökkääjää. Uskoakseni hän on ranskalainen, Aulas kertoi RMC:lle.

Aulasin uskotaan puhuvan 18-vuotiaasta Kylian Mbappésta.

Hallitseva Mestarien liigan ja La Ligan voittaja on myynyt kesän aikana hyökkääjäosastoltaan Marianon lisäksi Álvaro Moratan. Tilalle on tullut vain oma kasvatti Borja Mayoral, joten useat odottavat joukkueen hankkivan vielä yhden hyökkääjän kesän aikana. Aulasin vihjeistä päätellen Real Madrid tahtoo tuon hyökkääjän olevan Mbappé.

Myöhemmin samana päivänä espanjalaismedia Marca uutisoi, että Real Madrid ja AS Monaco ovat päässeet sopuun Mbappén siirrosta Madridiin (lue lisää TÄSTÄ).