Italialaisen Gazzetta dello Sportin mukaan Genoa ja Fiorentina ovat päässeet yhteisymmärrykseen Giovanni Simeonen siirrosta. Fiorentina maksaa Genoalle Diego Simeonen pojasta noin 25 miljoonaa euroa.

Huomenna 22 vuotta täyttävän Simeonen debyyttikausi Euroopassa sujui mallikkaasti. Ensimmäisellä Serie A -kaudella syntyi 11 täysosumaa heikon kauden pelanneen Genoan riveissä. Genoa tekee Simeonella loistavaa bisnestä, sillä seura hankki Simeonen vuosi sitten vain viidellä miljoonalla eurolla.

Tiedettävästi myös Sevilla ja Villarreal olivat Atlético-luotsin pojan kintereillä, mutta Simeone päätti jäädä Italiaan. Giovanni Simeone on aikaisemmin todennut unelmoivansa siirrosta Atléticoon jossain kohtaa uraansa, mutta kärjen isä ei halua hankkia poikaansa punavalkoisten riveihin.

– Hän pelasi loistavan debyyttikauden ja tykkään hänen vahvuuksistaan, mutta en kuitenkaan hankkisi Giovannia omaan joukkueeseeni. Se olisi iso uhraus, eikä jalkapallossa pitäisi olla uhrauksia. Olen varma, että hänestä kehittyy vielä suurpelaaja, Cholo Simeone totesi keväällä espanjalaismedioille.