Jos Arsenalin Héctor Bellerínin, 22, kauppaa ei suljeta kymmenessä vuorokaudessa, Barcelona siirtää verkkonsa muille vesille. Mundo Deportivo kertoo, että katalaaniseuran valmennuksella on tämän jälkeen kolme vaihtoehtoa: João Cancelo, Nélson Semedo ja Cédric Soares.

Tekninen sihteeri Roberto Fernández, 54, ja ryhmä Barcelonan pelaajatarkkailijoita ovat seuranneet tarkasti portugalilaisten laitapuolustajien otteita.

Benfican Semedon siirto Barcelonaan on tällä hetkellä pisimmällä. Hänen agenttinsa Jorge Mendes tapasi Barçan edustajia viime viikolla.

23-vuotias Cancelo (Valencia) oli hyvin korkealla Barcelonan papereissa vielä syyskaudella. Hänen arvonsa kuitenkin laski heikon kevätkauden myötä. Cancelo ei saanut edes paikkaa Portugalin FIFA Confederations Cup -ryhmästä. Semedo ja Cédric saivat.

Cédric pelasi vakuuttavan kauden valioliigaseura Southamptonissa, kun the Saints eteni EFL Cupin loppuotteluun. Cédric istuu nokkimisjärjestyksessä Semedon yläpuolella myös Maanosaliittojen cupissa. Hän kärsii tällä hetkellä kuitenkin pienestä loukkaantumisesta, joten todennäköisesti Semedo aloittaa oikealla laidalla välieräottelussa Chileä vastaan.

MD nostaa esille myös Real Sociedadin Álvaro Odriozolan. Tällä hetkellä Odriozola odottaa mahdollisuuttaan Bellerinin vaihtomiehenä alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuissa.