Lyonin seurapresidentti JeanMichel Aulas puhui eilen L’Equipen haastattelussa Alexandre Lacazetten tulevaisuudesta.

– Koko maailma tietää, että Atlético on tehnyt meille Lacazettesta 53 miljoonan euron tarjouksen, jossa olisi vielä päällä 12 miljoonan euron bonukset.

65 miljoonan euron siirtosumma rikkoisi helposti Atléticon siirtosummaennätyksen vuodelta 2011, jolloin seura maksoi Radamel Falcaosta 40 miljoonaa euroa Portolle.

Arsenalin tiedetään olevan hyvinkin kiinnostunut Lacazetten palveluksista, mutta Aulasin mukaan siirto Lontooseen ei näytä tällä hetkellä kovin todennäköiseltä.

-Totta puhuen en ole miettinyt hetkeäkään Arsenalia tässä asiassa, sillä olen koko ajan ajatellut Lacazetten siirtyvän Atléticoon. Meidän pitää kuunnella pelaajaa ja hänen toivettaan. Minulla ei ole mitään halua myydä Lacazettea tällä hetkellä, koska Atléticon kiinnostus häntä kohtaan on edelleen voimassa. He olisivat valmiita ottamaan hänet sinne tammikuun ensimmäisenä päivänä.

Atléticon siirtokielto päättyy juuri samaisena päivänä.

Espanjalaismedioiden mukaan Aulas ja Lacazette odottavat Diego Costan tulevaisuuden ratkeamista. Atlético on toista kesää peräkkäin kiivaasti Costan kintereillä Diego Simeonen pyynnöstä.