© Kuva: Getty Images

Virallista: Florentino Pérez jatkaa Real Madridin puheenjohtajana – ei muita ehdokkaita

Florentino Pérez aloittaa viidennen kautensa Real Madridin puheenjohtajana. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Lopullinen päätös venyi yölle, mutta se oli odotettu. Pérez oli helppo valita, sillä kukaan muu ei asettunut ehdolle.

Tuoreen päätöksen myötä Real jatkaa Pérezin johdossa ainakin vuoteen 2021. Seurayhteisössä tiedetään jo aika hyvin, mitä on luvassa, sillä Pérez on johtanut Realia vuodet 2000-06 ja uudestaan vuodesta 2009 tähän päivään.

Tällä kertaa vaalien alla meuhkattiin yllättävän vähän. Ei lupailtu kuuta taivaalta, mikä ehkä johtuu juuri siitä, ettei muita ehdokkaita ollut. Haasteita luonnollisesti silti riittää.

Pérez on viime vuosina onnistunut rakentamaan vahvan joukkueen ja hankkimaan vielä joukkueelle ja seuralle sopivan päävalmentajan. Espanjalaismedian tietojen mukaan Pérezin hamuama seuraava tavoite on mestaruuksien lisäksi houkutella Kylian Mbappé seuraan. Toisena tavoitteena voi pitää sitä, että Cristiano Ronaldon kohdalla tehdään oikeita päätöksiä: pidetään niin kauan kiinni kuin on järkevää ja myydään tai päästetään pois kaikkien kannalta sopivalla hetkellä.