© Kuva: Getty Images

Sevilla-kapteeni huolissaan joukkuekaverinsa mahdollisesta Atlético-siirrosta: ”Hänellä on valtava rooli”

Vitolon tulevaisuus on auki. 27-vuotiaan Espanjan maajoukkuelaiturin odotetaan siirtyvän Sevillasta Las Palmasiin lainalle, jonka kautta Atlético hankkisi Vitolon itselleen.

Sevillan seurapresidentti José Castro ehti jo aikaisemmin todeta julkisesti, että Vitolo siirtyy ainoastaan siinä vaiheessa, jos joku seura on valmis maksamaan Vitolon 40 miljoonan euron ulosostohinnan. Espanjalaismedioiden mukaan Atlético on ollut jo pidemmän aikaa valmis maksamaan kyseisen summan, mutta siirtokiellon vuoksi Atléticon pitää Las Palmasin lisäksi vakuuttaa myös Sevilla syyskauden lainaoperaatiosta.

Sevilla-kapteeni Vicente Iborra ei katsoisi hyvällä ystävänsä siirtoa.

– Toivottavasti hän jää tänne. Vitololla on valtava rooli joukkueessamme ja hän on myös suuri tärkeä pala pukukoppiamme. Olisi hyvin vaikeaa korvata häntä. Meidän pitää pitää huolta Vitolon kaltaisista pelaajista, jotka antavat kaikkensa joukkueellemme vuodesta toiseen. En katsoisi hyvällä hänen siirtoa, jos se tapahtuisi näin huonolla tavalla, Iborra viittasi pelaajan lähtöpuheisiin Marcan haastattelussa.

– Tunnen Vitolon loistavasti ja jos olisin hän, niin pysyisin vielä pitkään Sevillassa.

Vitolo on entinen Las Palmasin pelaaja, jonka vuoksi Espanjan maajoukkueessa suureen rooliin viime aikoina noussut laituri olisi valmis pelaamaan syyskauden kasvattiseurassaan siirtyäkseen myöhemmin Atléticoon. Vitolo ja Atlético ovat päässeet jo yhteisymmärrykseen sopimuksesta, jos madridilaismediaan on uskominen.