© Kuva: Getty Images

Sevilla menettämässä lainahyökkääjänsä korkeiden palkkavaatimusten takia

Sevilla-hyökkääjä Stevan Jovetić on palaamassa tänä kesänä omistajaseuraansa Inter Milaniin. Espanjalaisseuran urheilujohtaja Oscar Arias on kertonut, ettei joukkueella ole varaa maksaa sekä siirron kuluja että pelaajan korkeaa palkkaa.

Sevilla tahtoisi pitää lainapelaajastaan kiinni, mutta Arias kertoi tämän olevan mahdotonta niin pitkään kunnes sekä siirtokorvaus että pelaajan koko palkka on kustannettava.

– Voisimme luvata korkeamman palkan, mitä tällä hetkellä hänelle tarjoamme, mutta vain jos meidän ei tarvitsisi maksaa hänen siirtokorvaustaan. Tai toisin päin – voisimme maksaa siirtokorvauksen jos pelaajan palkkavaatimukset eivät olisi niin korkeat. Meillä ei ole samanlaista palkkavarausta kuin Manchester Cityllä, Barcelonalla, Chelsealla tai Real Madridilla, kertoi Arias ABC Sevillalle.

27-vuotias Jovetić vietti viime kauden toisen puoliskon lainalla Sevillan riveissä. Hän osui yhteensä seitsemän kertaa kaikki kilpailut mukaanlukien.