Madridilaislehti AS uutisoi Atléticon toimitusjohtajan Miguel Ángel Gil Marínin ja tunnetun agentin Jorge Mendesin neuvotelleen Monacossa pelaavasta Fabinhosta.

Mendes edustaa 23-vuotiasta brasilialaiskeskikenttäpelaajaa. Atléticon huhutaan olleen jo pidemmän aikaa Fabinhon kintereillä, mutta siirtokielto on vaikeuttanut huomattavasti siirtoa. AS myös muistuttaa Mendesin olevan Diego Costan agentti.

Costan tiedetään tekevän käytännössä mitä tahansa palatakseen Atléticoon, mutta AS:n mukaan neuvottelut liittyivät vain Fabinhoon.

Fabinhon päättynyt kausi Monacon riveissä oli suuri menestys. Ranskan mestaruuden voittaneessa Monacossa suuressa roolissa olleen Fabinhon nykyinen sopimus seuran kanssa loppuu kesällä 2021, joten teoreettisen siirron siirtohinta nousisi todennäköisesti varsin suureksi.