Kymmenen vuotta Espanjassa viettäneen maalivahdin agentti: ”Hän olisi täydellinen Napolille”

© Kuva: Getty Images

Diego Alves saapui Espanjaan vuonna 2007. Hänen ensimmäinen seuransa oli Almeria, josta hän siirtyi Valenciaan vuonna 2011. Tuosta asti seuran maalia vartioinut brasilialainen on jättämässä nykyisen joukkueensa tulevana kesänä.

Hänen agenttinsa mukaan potentiaalinen vaihtoehto olisi siirto Serie A:han Napolin riveihin. Espanjalaisen Pepe Reinan on huhuttu jättävän seuran tulevana kesänä ja tämä avaisi paikan uudelle ykkösmaalivahdille.

– Etsimme korkean tason vaihtoehtoja hänen tulevaisuuttaan varten, koska hän tarvitsee motivaatiota ja adrenaliinia, Alvesin agentti Graziano Battistini kertoi Radio Kiss Kissille.

– Hän on todella hyvä maalivahti ja ansaitsee huippujoukkueen. Tämä ei ole loukkaus Valenciaa kohtaan, mutta Napoli täyttäisi kriteerit.

Mitään konkreettista ei ole vielä agentin mukaan tapahtunut, mutta hän vaikutti hyvin kiinnostuneelta alaisensa mahdollisesta siirrosta Napoliin.

– On vielä aikaista sanoa, onko hän Napolin suunnitelmissa, mutta jos Reina lähtee,  niin Alves olisi tasoltaan ja kokemukseltaan täydellinen Napolille.