Muun muassa Real Madridin ja Bayern Münchenin entinen valmentaja Jupp Heynckes ylisti Sport Bildille Mestarien liigan voittoa madridilaisseuran paidassa juhlinutta Toni Kroosia.

Kahdesti Euroopan ykköskilpailun valmentajana voittanut Heynckes vitsaili, että Kroosin asiat eivät voisi enää mennä paremmin.

– Toni on vasta 27-vuotias ja hän on voittanut Mestarien liigan kolmesti, triplan Bayernissa ja maailmanmestaruuden Saksan kanssa. Nyt hänen tulisi laittaa nappulakenkänsä naulaan.

Heynckes luotsasi Bayernia sen voittaessa triplan kaudella 2012-13, ja tuolloin Kroos edusti vielä saksalaisseuraa. Tällä hetkellä jo eläkkeellä oleva valmentaja kertoi, että pelaaja on kehittynyt Bundesliiga-ajoistaan.

– Hänestä on kehittynyt vielä entistäkin parempi pelaaja Madridissa. Hän pelaa, kuten jokainen valmentaja tahtoo pelaajansa pelaavan.

Ylistyksen kohde vakuutti kuitenkin, että hänellä on vielä motivaatiota voittaa lisää.

– En voi lopettaa nyt, vaikka olen voittanut kaiken. Sinulle on aina uusia tavoitteita Real Madridissa ja Saksan maajoukkueessa. Tahdon voittaa aivan kaiken, Kroos kertoi.