Kerroimme maanantaina, kuinka Real Madridiin todennäköisesti siirtyvä Theo Hernández ajautui vaikeuksiin lomamatkallaan Marbellassa. 20-vuotiasta laitapuolustajaa epäiltiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai päällekarkauksesta.

Nyt viime kaudella Alavésissa Atlético Madridin lainamiehenä pelannut Theo on päässyt pinteestä ja vapautettu epäilyistä. Ranskan nuorten maajoukkuepelaajan asianajajan mukaan Hernández ”kokee olonsa vapautuneeksi väärien syytösten jälkeen”. Syytettä Hernándezia vastaan ei nosteta.

Theon edustajat vakuuttivat espanjalaislehdistölle, että syytteelle ei ollut mitään perustetta. Poliisi tutki tapauksen perusteellisesti ja tuomari päätti hylätä syytteet. Todistusaineistona käytettiin lääketieteellisiä tutkimuksia sekä kännykän tallenteita ja tekstiviestejä. Todisteita pelaajaa vastaan ei löydetty, ja Theoa hyväksikäytöstä syyttäneen nuoren naisen kertomuksessa oli lukuisia ristiriitaisuuksia.

Theo Hernández myönsi lausunnossaan, että seksuaalista kanssakäymistä kyllä oli, mutta se tapahtui molempien osapuolten yhteisen tahdon mukaisesti.

Lähde: Mundo Deportivo